Privacitat

Política de privacitat 

Et donem la benvinguda a la nostra web i et convidem a conéixer aquests termes abans que facilites les teues dades personals en ella.

Menors d’edat

Pel caràcter jurídic de la nostra web no aquesta permés el tractament de dades personals a menors d’edat ni en els pagaments TPV ni en el formulari de contacte.

Si eres menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has d’usar el formulari de contacte ni realitzar pagaments TPV.

Alguns principis que has de conéixer

En rmvalencia.es és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits en aquesta web.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i confiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teua privacitat:

 • Mai sol·licitem informació personal llevat que realment siga necessària per a prestar-te els serveis que ens requerisques.
 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per a complir amb la llei o en cas que compte amb la teua autorització expressa.
 • Mai utilitzem les teues dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

Aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa t’aconselle com a usuari que la visites periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decidisquen emplenar qualsevol dels seus formularis de contacte on es recapten dades de caràcter personal.

Regulacions legals a les quals s’acull aquesta web

El Registre Mercantil de València ha adequat aquesta web a les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teues dades personals

 • Nom comercial: Registre Mercantil de València CB.
 • NIF/CIF: E97727168.
 • Direcció: Avinguda Gran Via Marqués del Turia 57 baix, 46005– València
  Correu electrònic: Valencia@registromercantil.org
  Dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades: dpo@corpme.es

Activitat: Serveis de Registre Mercantil

A l’efecte d’el que es preveu en el Reglament General de Protecció de Dades abans citat, les dades personals que ens envies a través dels formularis de la web rebran el tractament de dades de “Consultes de la web i pagaments TPV”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establides en la legislació vigent.

Com hem obtingut les teues dades?

La visita a www.rmvalencia.com no suposa que l’usuari estiga obligat a facilitar cap informació sobre si mateix. No obstant això, l’ús d’alguns dels serveis disponibles en www.rmvalencia.com depén de l’emplenament de formularis d’informació personal.

Les dades que se sol·liciten en els diferents formularis de www.rmvalencia.com són els necessaris per a prestar els serveis sol·licitats. La negativa a proporcionar les dades assenyalades com a necessaris pot suposar la impossibilitat de prestar adequadament dits serveis.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teues dades?

Qualsevol persona té dret a obtindre confirmació sobre si en el Registre Mercantil de València aquesta tractant dades personals que ens concerneixen o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • Sol·licitar la seua rectificació o supressió.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, a sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. El Registre Mercantil de València deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la potabilitat de les seues dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades, en aquest cas, únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les teues dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per a realitzar una consulta des del formulari de contacte o realitzar algun pagament TPV, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable: Registre Mercantil de València CB. Eixa informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teua adreça IP, nom, adreça de correu electrònic, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seua informació siga recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per www.rmvalencia.com només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

En el Registre Mercantil de València existeixen diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent fi per cada sistema de captura (formularis):

 • Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: nom i email, per a respondre als requeriments dels usuaris de www.rmvalencia.com. Per exemple, podem utilitzar aqueixes dades per a respondre a la teua sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugues tindre relatives a la informació inclosa en la web, els serveis que es presten a través de la web o qualsevol altre relatiu als serveis propis d’un Registre Mercantil, el tractament de les seues dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en la web, així com qualssevol altres consultes que puga tindre i que no estiguen subjectes a les condicions de contractació. T’informe que les dades que em facilites estaran situats en els servidors de CUBENODE SYSTEM S.L. (proveïdor d’hosting del Registre Mercantil de València) dins de la UE.

Formulari de pagaments TPV: L’usuari disposa de diferents formularis de pagaments TPV subjectes a les condicions i imports per a cada tipus (provisions o pagament de documents) on se’t requeriran dades de contacte i de pagament. Sol·licitem les següents dades personals: nom, cognom, CIF/NIF, email, i altres dades, com són nom del subjecte per al qual es realitza el pagament i número d’entrada del document. T’informem que les dades que ens facilites estaran situats en els servidors de CUBENODE SYSTEM S.L. (proveïdor d’hosting del Registre Mercantil de València) dins de la UE.

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teues dades personals

 • Per a garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que arreplegats.
 • Per a recolzar i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • Igualment, l’informem que determinades funcionalitats de www.rmvalencia.com depenen de l’ús de cookies, per la qual cosa, en el cas que no haja denegat la possibilitat del seu ús, es procedirà al tractament de determinada informació relacionada amb el seu ús de www.rmvalencia.com. Pot veure les condicions per al seu ús en la Política de cookies.
 • Per a gestionar les xarxes socials. El Registre Mercantil de València pot tindre presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es duga a terme de les persones que es facen seguidores en les xarxes socials de les pàgines oficials del Registre Mercantil de València, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanguen a la xarxa social que procedisca en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de rmvalencia.es. Tractarà les seues dades amb les finalitats d’administrar correctament la seua presència en la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de rmvalencia.es. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual.
 • El Registre Mercantil de València, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguen identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur a tercers sense el consentiment previ.

Legitimació per al tractament de les teues dades

La base legal per al tractament de les seues dades és: el consentiment. El tractament de les dades de l’usuari per part de www.rmvalencia.com s’empara en la sol·licitud per part de l’usuari dels serveis posats a disposició a través del present portal web.

Per a contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

Per quant temps conservarem les teues dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

 • Mentres es mantinga la relació mercantil. Una vegada finalitzada aquesta relació, les seues dades seran conservades durant els terminis legalment exigits per a les possibles responsabilitats derivades del servei prestat
 • No se sol·licite la seua supressió per part de l’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les teues dades?

Per a prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, rmvalencia.com, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seues corresponents condicions de privacitat.

Totes les utilitats oferides per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis i han sigut seleccionades atenent al compliment dels drets que preservem en aquesta web.

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per a realitzar less seues funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per a altres finalitats. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privacitat i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

Hosting: CUBENODE SYSTEM S.L. CIF: B19578707, amb domicili en C/LA TRUITA, EDIFICI VICTORIA, 5A 18015 – MAGRANA. Més informació en https://cubenode.com/ CUBENODE SYSTEM S.L., tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis com a proveïdor d’hosting a Registre Mercantil de València CB.

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per a ajudar rmvalencia.es a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de rmvalencia.es (incloent la teua adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Dades de navegació

En navegar per rmvalencia.com es poden recollir dades identificables, que poden incloure, direccions IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers, en concret amb Google Analytics funcionem amb l’opció d’IP anonimizada per a evitar la identificació usuaris:

 • Google Analytics.
 • Search Console.
 • Política de cookies

Utilitzem aquesta informació per a analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per a recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

Els teus drets en facilitar les teues dades personals

Qualsevol persona té dret a obtindre confirmació sobre si en rmvalencia.com s’estan tractant dades personals que els concernisquen, o no. 

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessaris per a les finalitats que van ser recollits. 

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades.

El Registre Mercantil de València deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets per correu electrònic en la direcció:  Valencia.lopd@registromercantil.org

Secret i seguretat de les dades

rmvalencia.com es compromet en l’ús i tractament de les dades personals incloses dels usuaris, respectant la seua confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquests, així com a donar compliment a la seua obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (Com els protocols Https que utilitzem), de conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent de protecció de dades.

rmvalencia.com no pot garantir l’absoluta inexpugnabilidad de la xarxa d’Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Exactitud i veracitat de les dades 

Com a usuari, eres l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetes a rmvalencia.com exonerant al Registre Mercantil de València, de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantindre’ls degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment 

L’usuari declara haver sigut informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament d’aquests per part del Registre Mercantil de València en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat 

Canvis en la política de privacitat

El Registro Mercantil de Valencia, se reserva el derecho a modificar la presente política para adaptarla a novedades legislativas o jurisprudenciales, así como a prácticas de la industria. En dichos supuestos, el Prestador anunciará en esta página los cambios introducidos con razonable antelación a su puesta en práctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, rmvalencia.com no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagen sigut prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari.

Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, rmvalencia.com es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Document revisat el 24/05/2018

Gran Via Marqués del Turia 57- Sota- 46005 València Telf 963898926

Tots els drets reservats. Registre Mercantil de València CB